Sponsrat inlägg..

Hotellövernattningar är väl inget man är direkt bortskämd med, men det har förekommit ett par st genom åren. Åland är nog det ”land” som har ärats med flest nätter från min sida. Cypern ärades 1997 med ett helt gäng nätter då vi var där i 14 dagar ett grabbgäng på 6 st. Teneriffa ärades 1999, men där var vi tyvärr bara 1v, sen har Kalmar ärats med 1 övernattning (på hotell i alla fall).  En hel del fina hotell ser man ju ofta när man går igenom resekataloger och tittar på nätet på alla resesidor som finns.

En sak som är kul, men kan vara rätt irriterande är ju att ett hotell i katalogen har ett namn och ett annat på plats, det hände oss på Teneriffa, vi blev lite oroliga, men det visade sig vara rätt, om jag minns rätt hette hotellet ”Tagara Playa” i katalogen och ”Aptos Tagara” på plats, men oavsett vilket så ser det visst inte ut likadant där idag som 1999, så det skulle vara kul att komma tillbaka och kolla.

Svenska hotell är väl inte fel de heller och på sidan ” Topphotell.com ” kan man söka efter lämpliga hotell, men tydligen bara i Sverige, vilket kan vara synd.

 

 


Andras tankar...

Tryck ned dina tankar här..

Namn:
Jag kommer tillbaka

E-postadress: [Endast jag som ser]

Din WEBB / BLOGG hittar andra här :

Dina tankar :

Trackback
RSS 2.0