Laget e klart..del 2

Så var ju den sista pusselbiten på plats.. och en del omdömen på plats, här kommer fler..

Laget är alltså i skrivande stund (det kan ju dyka upp något under seriens gång, det vet man aldrig..)

Målvakter :

Erik Strandberg
:
Är väl mest tänkt som avlastning åt Johan, men Erik kommer inte göra bort sig när han väl får stå.

Johan Svensson :
Rutinerad räv, som kan vara skillnaden mellan playoff & slutspelat..

Backar :

Robert Bodin :
En jr... ja det ju det han var, fast en del tyckte han såg ut som skogshuggare från Kanada, det jag såg av honom förra säsongen fick mig att le, kul med ett A-lags kontrakt denna säsong och bara att hoppas kurvan fortsätter uppåt.

Linus Kjell :
En nykomling i NH dressen, en av hela 7 NYA spelare som aldrig spelat i NH. Vet för lite om honom, men ska bli intressant att se här framöver, jag tror ju på Fredda & Rogga.


Robin Axbom :
En "hemmapöjk" som återvänder, är det pappa vaktmästare som lockat "hem honom" eller helt enkelt det nya NH ? Brorsan Markus debut i NH dressen är väl ingen som glömmer ??  Jaha... ni har gjort det.. Leksand borta.. förlust 9-3.. och det var inte Markus fel.. ;-)


Sebastian Sjösten :
"Lillen" som stannar och förhoppningsvis får vara skadefri är verkligen en pelare att luta sig mot, en lite av "polis" som inte fegar ur om det gäller att kramas lite och ge varandra lite smekningar där ute på isen.. En "polis" som jag efterlyst ett par år, nu är han kvar.


Johan Åhnelöf :
Vissa säger "BRA" att han e kvar, andra säger "NEJ".. Jag säger väl typ.. njaaa, visst ok han gör sitt jobb, men ändå inte.. tycker tyvärr han "viker ned sig" lite för mycket vissa stunder och ger bort för mycket puck.

Calle Johansson :
Calle kom tillbaka och fick väl en lite stor press på sig (omedvetet) förra säsongen, han gjorde absolut inte bort sig.. MEN Calle det finns mer hockey i dig än så, visa det nu denna säsong, och gärna fler mål som det i Nynäshamn där din blick lurade bort målvakten..

Acke Ringström :
Även detta är en blivande storback om allt faller på plats, visst ok så är det väl för alla, men Acke har absolut inte heller gjort bort sig dessa 1,5 säsonger, nu kommer klivet framåt denna säsong.

Johan Norberg :
Klippan bakåt, trygg o lugn, gör inget hastigt o lustigt, spelar enkelt och stabilt, ska bli kul att se vad som händer denna säsong.

Forwards : (Omdömen kommer senare)

Elias Bjuhr :
Fredrik Håkansson :
Jens Enlund :
Erik Planeby :
Markus Andersson :
Matti Koponen :
Christopher Lindholm :
Johannes Tornberg :
Adam Thim :
Kim Ericson :
Markus Berg :
Antti Koponen :
Jörgen Rickmo :



Andras tankar...

Tryck ned dina tankar här..

Namn:
Jag kommer tillbaka

E-postadress: [Endast jag som ser]

Din WEBB / BLOGG hittar andra här :

Dina tankar :

Trackback
RSS 2.0