Laget e klart..del 3

Så var ju den sista pusselbiten på plats.. och en del omdömen på plats, här kommer sista delen..

Laget är alltså i skrivande stund (det kan ju dyka upp något under seriens gång, det vet man aldrig..)

Målvakter :

Erik Strandberg
:
Är väl mest tänkt som avlastning åt Johan, men Erik kommer inte göra bort sig när han väl får stå.

Johan Svensson :
Rutinerad räv, som kan vara skillnaden mellan playoff & slutspelat..

Backar :

Robert Bodin :
En jr... ja det ju det han var, fast en del tyckte han såg ut som skogshuggare från Kanada, det jag såg av honom förra säsongen fick mig att le, kul med ett A-lags kontrakt denna säsong och bara att hoppas kurvan fortsätter uppåt.

Linus Kjell :
En nykomling i NH dressen, en av hela 7 NYA spelare som aldrig spelat i NH. Vet för lite om honom, men ska bli intressant att se här framöver, jag tror ju på Fredda & Rogga.


Robin Axbom :
En "hemmapöjk" som återvänder, är det pappa vaktmästare som lockat "hem honom" eller helt enkelt det nya NH ? Brorsan Markus debut i NH dressen är väl ingen som glömmer ?? Jaha... ni har gjort det.. Leksand borta.. förlust 9-3.. och det var inte Markus fel.. ;-)


Sebastian Sjösten :
"Lillen" som stannar och förhoppningsvis får vara skadefri är verkligen en pelare att luta sig mot, en lite av "polis" som inte fegar ur om det gäller att kramas lite och ge varandra lite smekningar där ute på isen.. En "polis" som jag efterlyst ett par år, nu är han kvar.


Johan Åhnelöf :
Vissa säger "BRA" att han e kvar, andra säger "NEJ".. Jag säger väl typ.. njaaa, visst ok han gör sitt jobb, men ändå inte.. tycker tyvärr han "viker ned sig" lite för mycket vissa stunder och ger bort för mycket puck.

Calle Johansson :
Calle kom tillbaka och fick väl en lite stor press på sig (omedvetet) förra säsongen, han gjorde absolut inte bort sig.. MEN Calle det finns mer hockey i dig än så, visa det nu denna säsong, och gärna fler mål som det i Nynäshamn där din blick lurade bort målvakten..

Acke Ringström :
Även detta är en blivande storback om allt faller på plats, visst ok så är det väl för alla, men Acke har absolut inte heller gjort bort sig dessa 1,5 säsonger, nu kommer klivet framåt denna säsong.

Johan Norberg :
Klippan bakåt, trygg o lugn, gör inget hastigt o lustigt, spelar enkelt och stabilt, ska bli kul att se vad som händer denna säsong.

Forwards :

Elias Bjuhr :
Vad säger man... TACK, är väl ett ord man kan använda, även Hr Bjuhr kan anses få vara lite av en "polis". Men bara det att man själv VILL spela i NH, och nu menar jag att man själv kontaktar laget det betyder en hel del för vissa fans...


Fredrik Håkansson :
Ja... Denna säsong får vi se en del av Ronnys rekord ryka om Hr "Poängkung" fortsätter i samma stil som de 2 senaste säsongerna, hoppas du slipper "skador" "Håkan" då kan det här bli riktigt stort i slutändan.


Jens Enlund :
Ännu en helt ny bekantskap för oss NH fans, iaf helt ny i NH-tröjan. 92 poäng i Boden de senaste 3 åren = ca 30 i snitt.. Bara att hoppas det håller i sig i våra tuffa D-serie (vissa andra "experter" säger ju att den är kass så då säger jag emot)..


Erik Planeby :
Ny kille även här, som följde efter Freddan från Kumla, verkar vara en riktig "spjuver" om man ska tro på allt han skriver om på sin blogg ( http://sambathyllejr.blogg.se )


Markus Andersson :
Även kallad "Lill-Mozart", efter pappa "Mozart" och nej det är inte den "gamle" musikern Wolfgang Amadeus som inte blev så gammal (35år), så det måste nog ligga i att de spelar bra, helt enkelt.. "LM" var riktigt på hugget när han var här förra perioden och ska enligt rykten vara bättre nu, bara att hoppas..

Matti Koponen :
Lillebror Koponen, ja.. det är faktiskt så.. Har ingen koll på honom alls, men snart så..


Christopher Lindholm :
Här har vi igen en kille som "comebackar" i NH om man kan säga så efter att ha gjort 6 matcher 06/07. VAR en frisk fläkt om jag inte minns fel bara att hoppas det fortsätter snurra..


Johannes Tornberg :
Även detta är en av de 7 nya, poängspruta säger en del, andra tror han får svårt att producera här nere i de "bättre serierna", vi får väl se i träningsmatcherna, vad vi ska säga senare..


Adam Thim :
"Violan från Flen", som ploppade upp och gjorde inhopp 09/10 för att vara mer bofast förra säsongen, belönades med att A-lags kontrakt till denna säsong, inte helt fel och nu ska väl poängen börja trilla in i A-laget också ??


Kim Ericson :
Trollkarlen från Autolack, förra säsongens start får gärna kopieras och hålla hela säsongen denna gång, sägas ska väl att hela laget helt enkelt inte orkade, vissa säger att det berodde på för dåligt tränade andra pratar om andra orsaker.. Men nu är det ändringar även på det..så nu du Kim... Fortsätt trolla..


Markus Berg :
Yrvädret från Stigtomta.. 1a säsongen utan sin andra hälft (Jocke Hedlund), tror ju inte att den skilsmässan ska spela så stor roll som andra skilsmässor gör.. Markus fortsätter uppåt i karriären denna säsong.


Antti Koponen :
Storebror Koponen, fick ju tyvärr förra säsongen saboterad av skador och när Allettan drog igång dök andra bekymmer upp, så man förstår att Antti är anti mot förra säsongen och visar nu var skåpet ska stå och vem som är bäst i familjen.. (Syster Koponen spelade visst i Griffins damlag om jag inte minns helt fel..)


Jörgen Rickmo :
Jaha...vipps så hade Hr Rickmo signat på för NH långt tidigare än vad vi är vana.. Bara positivt, för det energiknippet behövs verkligen och samtidgt så blev han "åldermannen" i laget då "snyft snyft, Ronny valt att sluta"..  Även Rickmo kommer att avancera en del i maratontabellen..


(Denna trupps poängliga kommer här inom kort)



Andras tankar...

Tryck ned dina tankar här..

Namn:
Jag kommer tillbaka

E-postadress: [Endast jag som ser]

Din WEBB / BLOGG hittar andra här :

Dina tankar :

Trackback
RSS 2.0