OJ... del 2

Här kommer forts.

Jens Enlund

Även detta en "som behövde bevisa" enligt andra bloggare lite här o var. Tycker han har gjort det med besked. Även här ett namn som gärna står på "tuppen" nästa år. (Rooster - tupp).


Niklas Bröm

OJ, här kom en "stjärna" och VILLE att NH skulle ringa och det gjorde dem, signa upp även här. Riktigt KUL att det finns "skapliga" lirare som vill spela i NH "trots" den ekonomiska cirkus som rådit ( råder..?? ).


Markus Andersson

En kompositör frän Öreeebrooo, som återvände även han, hörde ryktas om att han "lovade att återkomma, OM flickvännen fick jobb i Nyköping", så TACK du företagare som anställde henne. Men "Lill-Mozart" du kan mer, eller hur ??


Elias Bjuhr

OJ, ännu en "älskad återvändare", som trots skador gör ett bra jobb, och en "vice polis", vilket NH behöver.. Tack Elias att du är tillbaka.


Erik Planeby

Freddans följeslagare från Kumla, har inte gjort bort sig, men trodde nog här på lite fler poäng, men poäng är ju inte allt, det "tysta jobbet" behövs ju även det..


Adam Thim

"Flenssonen" gör inte bort sig alls, men kanske skulle behöva få lite mer istid i typ Gnesta eller på annan plats, fast även här beror det väl lite på just "istid"..


Christopher Lindholm

Ännu en "återvändare" även om han "bara" var utlånad till NH ett gäng matcher i sin förra sejour här. MEN ack så bra han är, SIGNA även här (om det inte redan är gjort..).


Andras tankar...

Tryck ned dina tankar här..

Namn:
Jag kommer tillbaka

E-postadress: [Endast jag som ser]

Din WEBB / BLOGG hittar andra här :

Dina tankar :

Trackback
RSS 2.0